Jarenlange ervaring

Podotherapie Versteegh was al meer dan 20 jaar een begrip in regio Sittard- Geleen. Veel mensen zijn bekend met de jarenlange ervaring van Marloes Versteegh als podotherapeut. Omdat Marloes een nieuw avontuur aangaat heeft zij mij, Laura van Rijswijk zelf gekozen als opvolgster. Ik deel haar brede interesse in de mens. Zo wordt er door mij als nieuwe podotherapeut ook naar het totaalplaatje van de persoon gekeken.

Als podotherapeut heb ik 13 jaar ervaring opgedaan in een grote praktijk in Heerlen. Ik ben werkzaam geweest als docent en heb veel stagiaires begeleid. Mijn interesses hebben altijd gelegen bij het verbeteren van de kwaliteit van de podotherapeutische zorg. Daarom heb ik zelf enkele jaren geleden een HBO post-bachelor specialisatie diabetespodotherapie afgerond. Dit geeft me meer kennis en expertise om in deze complexe en groter wordende doelgroep de diabetische voetzorg te verbeteren.

Voor mij is het tijd geworden om met mijn kennis, ambitie en liefde voor het vak een eigen praktijk te runnen. Zo kan ik op mijn eigen manier de kwaliteit en persoonlijkheid, die ik zo belangrijk vind, toepassen in de zorg.

Laura van Rijswijk

Podotherapeut

Bij podotherapie vRij word altijd ruim de tijd genomen voor uw persoonlijk verhaal en uw klacht en u word altijd door mijzelf gezien. Daarbij vind ik het belangrijk dat u een duidelijke uitleg krijgt over waar een eventuele klacht vandaan komt. Alle behandelmogelijkheden hiervoor zullen duidelijk worden besproken zodat u en ik samen kunnen kiezen welke het beste bij u past.

Podotherapie vRij is gevestigd in 2 medische centra waardoor er ook nauw contact is met andere zorgverleners, zoals fysiotherapie, pedicures en huisartsen. Dit vergroot de behandelmogelijkheden en creëert laagdrempelige zorg.

Benieuwd hoe wij kunnen helpen?

Neem contact met ons op