Over ons

Jarenlange ervaring

Podotherapie Versteegh is al 20 jaar een begrip in regio Sittard- Geleen. Door jarenlange ervaring en een brede interesse in het menselijk en geestelijk lichaam word er naar een totaal plaatje gekeken en ben ik in staat om een individuele, unieke oplossing te vinden voor klachten in voet, enkel, knie en rug. Er word ruim de tijd genomen voor u en uw klacht en u word altijd door mijzelf gezien. Daarbij vind ik het belangrijk dat de patiënt een duidelijke uitleg krijgt van wat hij heeft en wat er aan gedaan kan worden.

Podotherapie Versteegh is gevestigd in 2 medische centra waardoor er ook nauw contact is met andere zorgverleners. Dit vergroot de behandelmogelijkheden en creëert laagdrempelige zorg.

Indien pijnklachten blijven aanhouden ondanks podotherapeutische interventies ga ik verder kijken.

Pijn heeft een signaalfunctie. Op het moment dat het signaal is doorgedrongen en ernaar geacteerd is, hoeft het signaal er niet meer te zijn. We kunnen ongewilde lichamelijke symptomen op verschillende manieren vasthouden in onze binnenwereld. Het is belangrijk om de onderliggende overtuigingen te onderzoeken. Door de opleiding NLP (neuro linguïstisch programmeren) en IEMT (integraal eye movement) heb ik een unieke behandelmethode voor deze klachten ontwikkeld.

Het team van Podotherapie Versteegh bestaat uit 2 medewerkers. Wij staan iedere werkdag voor u klaar, of u nu al klant bent of dat u graag meer wilt weten over behandelingen.

Marloes Versteegh
Podotherapeut / podo posturaal therapeut

Frouke Ottens
Secretaresse

Contact met ons opnemen